fbpx

Barfoed Group åbner Pariser Passagen op igen og genskaber passagen mellem Slotscenteret og Gråbrødre Passagen, og præsenterer samtidig Restaurant Bouillons åbning i Odense City.

Barfoed Group købte i 2023 ejendommen Vestergade 49 af Alm. Brand med det formål at omdanne og udvikle ejendommen til en ny moderne fransk passage med både butik, restaurant og kontor/kliniklejemål og ejendommen er 3 mdr inden endelig færdiggørelse fuldt udlejet til stærke lejere. For mere end 50 år siden indeholdt præcis samme ejendom Pariser Bazaren og Pariser Passagen, som dog blev brækket ned på bekostning af Alm. Brands byggeri, og den stemning og arkitektur har Barfoed Group forsøgt at genskabe i en ny og moderne version.

Renoveringen og udviklingen af ejendommen er sket i endnu et tæt samarbejde med arkitektfirmaet Juul & Frost, og ejendommen indeholdte tidligere forsikringskontor for Alm. Brand koncernen, og den er nu omdannet til en centralt beliggende passage med flere lejemål herunder MATAS nye flagshipstore.

Det har samtidig været en vigtig del af udviklingen af ejendommen, at brugerne af passagen skulle fornemme detaljerne og atmosfæren, som man bla ser i mange passager i Paris, med grønne planter og et miljø der giver lyst til ophold eller bare gå på shopping eller opleve det franske køkken, der er derfor brugt mange kræfter på beplantning, lys og miljø i passagen.

Samtidig kan Barfoed Group nu endelig præsentere den meget kendte Restaurant Bouillon, som er en moderne fransk bistro med meget stor succes i både København og Århus. Restaurant Bouillon indretter sig i Pariser Passagen i et tæt samarbejde med Barfoed Group og restauranten får plads til 145 gæster inden for og ca 60 pladser uden for i den hyggelige og overdækkede passage. Restauranten er lige nu under ombygning og nyindretning, men forventer at åbne 15. september 2024. Pariser Passagen åbner 11. juni officielt for byens borgere og mange gæster.

Vi er endnu engang gået grundigt til værks, og her har vi forsøgt at genskabe gammel Odense historie ved at genskabe den gamle passage i en helt ny og moderne version – jeg er meget stolt af resultatet, og alle lejemål blev hurtigt lejet ud og har været det længe selv om vi først er færdige henne i september, hvor den sidste lejer åbner.

Jeg kunne næsten ikke ønske mig mere, da jeg skrev under på lejekontrakten med Torben Klitbo og Restaurant Bouillon, som jeg ved tiltrækker rigtig mange gæster til bymidten, og så passer Restaurant Bouillon perfekt til Pariser Passagen – vi er skabt til hinanden og ønsker sammen at skabe en moderne Parisisk stemning i Odense City. Jeg har tidligere lavet andre projekter i København med ejerkredsen, som er meget dygtige – det kan Odense virkelig glæde sig til.

Koncerndirektør Frederik Barfoed

MitOdense – det, der samler os

MitOdense anvender cookies. Ved at bruge mitodense.dk, har vi behov for at du godkender vores brug af cookies på siden. Cookies er lovpligtigt at informere om og med til at gøre din oplevelse bedre.   Læs mere